Hlavní obsah
Článek

Vendula Svobodová (52) je vzteky bez sebe! Bývalá manželka hudebního skladatele Karla Svobody (†68), který před pěti lety spáchal sebevraždu, si nechce nechat líbit fakt, že se v médiích objevily její nahé fotky. A protože už několikrát nad bulvárními tiskovinami vyhrála statisícové částky za mnohem méně závažný zásah do svých práv, dá se očekávat, že může vysoudit pořádný ranec peněz!

„Paní Vendula Auš Svobodová soukromé (nahé) fotografie médiu neposkytla, ani o jejich uveřejnění nebyla informována. Tento akt vnímáme jako hrubé a necitlivé porušení soukromí, znásobené ještě o fakt, že se jedná o fotografie, které jsou spojeny s tragickou událostí rodiny Svobodových. Distancujeme se od nemorálního postupu nedělníku a zvažujeme podání trestního oznámení,“ informovala Super.cz Zuzana Poláčková, mluvčí nadace Kapka naděje, jíž je Vendula Svobodová prezidentkou. V minulosti už vyšly některé jiné její intimní fotografie a tehdy Vendula z jejich uvolnění do médií nepřímo obviňovala syna Karla Svobody Petra.

„Já se o to nestarám. Řeší to moje právnička. Půjde o žalobu. Připadá mi to mimo jakoukoli morálku, navíc s ohledem na to, že jsem tehdy byla těhotná se svou dnes již mrtvou dcerou,“ řekla nám k tomu stručně Vendula. Ta se nedávno odstěhovala od svého manžela a na řadě je teď prý rozvod.

Reklama

Další články

Načítám