Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první z trojice zpěvaček známé britské dívčí skupiny Little Mix vstoupila do svazku manželského jednatřicetiletá Leigh-Anne Pinnock. Svůj velký den si užila již v červnu, ale nyní konečně fanoušky nechala nahlédnout do svého svatebního alba...

Zpěvačka pojala za manžela svého dlouholetého partnera Andreho Graye na Jamajce a vystřídala rovnou troje svatební šaty.

Leigh-Anne na Instagramu sdílela několik záběrů ze své snové plážové svatby, kterou se jí podařilo utajit před médii. Na obřad zvolila bílou róbu s honosnou širokou sukní a mimořádně dlouhou vlečkou. Na recepci se pak převlékla do korzetových bílých šatů s ‚nahým efektem‘ a večer oslavy završila ve třpytivých šatech střihu mořská panna s hlubokým výstřihem.

S britským fotbalistou Grayem tvoří Pinnock pár od roku 2016. Zasnoubili se na své čtvrté výročí v květnu 2020 a následující rok v srpnu se stali rodiči dvojčat. Ve stejný měsíc se přitom narodil syn Axel i její kolegyni Perrie Edwards.

Kapela Little Mix vznikla ve Velké Británii v roce 2011 během osmé řady tamního X-Factoru a jako první skupina rovněž soutěž vyhrála. Dalšími členkami jsou Perrie Edwards a Jade Thirlwall, do roku 2020 s nimi působila rovněž Jesy Nelson, ta ovšem skupinu kvůli potížím s duševním zdravím opustila. V roce 2021 získaly dokonce cenu Brit Award v kategorii nejlepší skupina, což se nepodařilo ani legendárním Spice Girls.

Reklama

Další články

Načítám