Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že Tereza Kerndlová (37) byla po Kateřině Sokolové (35) zvolena majitelkou nejkrásnějších nohou. „Tohle ocenění mě moc potěšilo. Lidi mi přece jen na potkání neříkají, že mám hezké nohy," směje se Tereza.

Mohlo by se zdát, že na překrásné zpěvačce není jediná chybička. Tereza sama ale přece jen nějaké nedostatky vidí. Drobnou krásku mrzí, že jí příroda nenadělila aspoň o pár centimetrů vyšší postavu.

„Vždycky jsem si přála mít o pět až sedm centimetrů víc," svěřila se zpěvačka se zcela konkrétní cifrou a jedním dechem své přání vysvětlila: „Mně jako holce, která má 164 centimetrů, je vidět každé kilo, tak kdybych byla vyšší, tak by mi to vůbec nevadilo."

Jako první v soutěži o nejkrásnější nohy zvítězila moderátorka Kateřina Kristelová, o jejímž prvenství rozhodla veřejnost. V následujícím ročníku se systém hlasování změnil a vítězku vybrali zástupci médií zaměřených na módu, společnost a životní styl. Majitelkou titulu „Nejkrásnější nohy 2009“ se stala tanečnice Libuška Vojtková. Vítězkou třetího ročníku se na základě internetového hlasování stala modelka Kateřina Sokolová.

Letošní vítězka Tereza Kerndlová se automaticky stává předsedkyní poroty pro příští rok.

Reklama

Další články

Načítám