Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) chystá velkolepou veselku. V létě si chce vzít Angelinu Jolie (48) a na svatbu nemá zapomenout nejen nevěsta se ženichem, ale také nikdo z přítomných svatebčanů. Zámek Miraval v komuně Correns na sever od provensálského městečka Brignoles proto do svatby hodlá řádně zrenovovat. Zatímco za něj v roce 2009 dal v přepočtu kolem 620 miliónů korun, renovace ho teď budou stát téměř stejnou částku.

Jen osvětlení v komplexu domů prý vyjde v přepočtu na třicet miliónů korun. Celou přestavbu a úpravy řídí francouzský architekt Bruno Lafourcade.

„Brad chce, aby to místo bylo dokonalé, když se ožení, navíc tam hodlají žít. Hlavní dům neměl žádnou elektriku ani vytápění, když ho koupili, takže se tam svítilo velkými svícemi. Bydleli zatím vždy v malém domku na pozemcích a z něj bude dům pro Bradovy rodiče. Brad a Angelina se vezmou v malé kapli, kterou si tam opravili. Je to velmi nákladný projekt,“ svěřil zdroj blízký Pittovi.

Do léta 2009 pobývali Brad a Angelina na zámku obklopeném obřími pozemky pouze jako nájemníci. „Přijali jsme žádost na povolení k velkým přestavbám na jejich novém domě a jsme velmi potěšeni, že tady budou žít trvaleji. Jsou úžasným párem, mají nádherné děti a chceme jim na počest připravit recepci s místními obyvateli,“ přiznal Jean-Claude Sadion, starosta komuny Correns, v srpnu 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám