Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Poulíčková, blond andílek Hlasu ČeskoSlovenska předvedla, že má nejen neuvěřitelně silný nádherný hlas, ale také luxusní postavičku. V mini šatičkách ukázala své další přednosti, a to především dlouhé štíhlé nožky. A pomerančová kůže se jí zatím vyhýbá obloukem.

"Já mám spíš pocit, že jsem pořád jak meloun. Vždycky, když se vidím v televizi, tak pak omdlévám. Obrazovka přidává kila a nemůžu se na sebe dívat," řekla Super.cz překvapivě Poulíčková.

"Proto jste si mě tady na párty do role Anděla vybrali, protože mám ten baby kulaťoučký obličej," smála se Poulíčková na odpoledním koktejlu v restauraci Lichfield, kde slavnostně otevřela letní terasu. Zároveň ale přiznala, že zatím je jí opravdu celulitida cizí. "Je pravdou, že zatím mě ještě moc nenavštívila. Tak snad ani v budoucnu nebude chtít být moje kamarádka," dodala s úsměvem Poulíčková, která se snaží stravovat dietně a cvičí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám