Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlína Němcová (52) v těchto dnech natáčí v Los Angeles nový film s hollywoodskou legendou Sharon Stone (66). V Čechách kráska právě rozvířila vody díky zbrusu novým fotkám, na kterých vypadá fantasticky.

Topmodelka se objevila na titulní straně výročního čísla módního a lifestylového časopisu One, kterou nafotil slovenský fotograf a návrhář v jedné osobě Lukáš Kimlička. Speciálně pro toto focení vyslaly módní domy Fendi a Prada nejzajímavější kousky ze svých aktuálních kolekcí.

„Dlouhé roky jsem obdivoval Terezu Maxovou a Danielu Peštovou za to, jak dokázaly skloubit kariéru, rodinu a společensky prospěšné činnosti. Přestože Pavlína nežije trvale v Čechách, dění v české společnosti jí není lhostejné,“ komentoval aktivity Marketingový ředitel Pavlíniny domovské agentury Czechoslovak Models Mario Sečkár.

Kráska má vše, co si může přát, a přesto nezapomíná na to základní - rodinné štěstí.  Těm, kteří jej postrádají, se snaží pomoci prací v  nadaci Šance Pavlíny Němcové.

„Před rokem mě překvapila, když nad projektem přemýšlela a chystala se ho rozjet.  Jsem na ni hrdý, že dnes má Šance Pavlíny Němcové už reálné obrysy. Fandím jí,“ říká Sečkár.

Související témata:

Další články

Načítám