Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Linda Vojtová se v Čechách vyskytuje jen velmi sporadicky, a ještě méně často zde přijímá pracovní zakázky. Světově úspěšnou topmodelku si málokterý klient může dovolit. Výjimka ale potvrzuje pravidlo a kráska točí reklamní kampaň na karlovarskou minerálku. Jen vyvolení novináři dostali příležitost superhvězdu světového modelingu v zákulisí vyzpovídat a Super.cz mezi ně patřil.

Vojtová byla ráda, že po dlouhé době může pracovat taky v Čechách, a vysvětlila nám proč. „V Americe je všechno kontrolované a předem určené podmínkami, hodně lidí se tam totiž soudí. Tady je to mnohem volnější, ale na druhou stranu přátelštější. Vidím tady spoustu lidí, které znám z doby, kdy jsem začínala s modelingem. Takže je to tady takové víc rodinné," vysvětluje.

Vojtová nebyla jedinou kočkou, která se objevovala na place. Byli jsme svědky toho, když se točilo s divokými šelmami, orlem nebo obřím papouškem. Zajímalo nás tedy, jestli neměla z exotických zvířat respekt. „Myslím si, že nebudu v jednom záběru v jednu chvíli se zvířaty, protože to by mohlo být dost nebezpečné. Pro diváky to ale bude vypadat, že jsme na jednom místě."

Linda se nechala slyšet, že má ke zvířatům obecně velmi blízký vztah. V jejím bytě v New Yorku s ní bydlí pejsek a němé tváře ji obklopovaly od malička. „Zvířata miluju. Můj táta měl farmu a staral se o všechna možná zvířata od krav přes prasata po koně. Vyloženě jsem vyrůstala ve zvířecím prostředí," směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám