Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (35) se léta snažila předstírat fungující vztah s Nikem Papadakisem (34), s nímž má syna Lucase (5). Profesionální úsměv z Televizních novin tak neodložila ani ve chvílích, kdy se jí hroutil život.

Televizní moderátorka si své soukromí dlouho střežila, ale z jejích vyhýbavých odpovědí bylo znát, že něco není v pořádku. Partner a otec jejího dítěte tak byl velkou neznámou. Teď má ovšem Lucie nového partnera Michala Hrdličku a za minulostí se snaží udělat tlustou čáru. Niko jí ovšem začal dělat problémy.

Lucie po letech přiznala, že Lucase přivedla na svět už jako osamělá žena. „Není to jednoduché, navíc chcete s partnerem sdílet ty krásné okamžiky, když se dítě usměje, když udělá krok,“ posteskla si Borhyová v Instinktu, kde zároveň přiznala, že si s Nikem prožila krušné časy. „Snažila jsem se dělat maximum, abychom žili jako plnohodnotná rodina. To se ale nikdy nestalo. Bohužel jsem si vyslechla věci, jež jsou pro ženu, která zjistí, že je v jiném stavu, úplně nejhorší,“ dodala hvězda televizního zpravodajství.

Vzájemným odloučením ovšem spory s expartnerem neskončily. „Dlouho všechno fungovalo tak, jak jsme se dohodli. Ale od doby, co vešlo ve známost, že mám nového partnera, se něco změnilo. Takže nás teď asi čeká soud o nové vymezení péče o syna. Cítím v tom Nikovu snahu dělat problémy,“ obává se Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám