Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herečka Sandra Nováková (42) se bude už za dva měsíce vdávat za svého přítele Jana Nejedlého. Ten má už s veselkami bohaté zkušenosti. Ženit se bude potřetí. "Žením se po patnácti letech a věřím, že naposledy. Sandra je neskutečná holka. I když jsem po druhé svatbě říkal, že už se stoprocentně ženit nikdy nebudu, ona za to stojí na tisíc procent," říká Nejedlý.

Přesný termín Sandra s Honzou zatím nemají. "Bude to na přelomu srpna a září. Termín nemáme, protože ještě není definitivně určené místo. Máme vyhlídnutých asi pět nemovitostí v okolí Prahy. Jde o statek, zámeček i krásnou vilu se zahradou. Rozhodujeme se. Od místa se odvíjí i termín," říká Nejedlý.

Sandra už začala vybírat svatební šaty. "Dívala jsem se již v jednom salónu, kde jsem křtila knížku Zity Marinovové Důvěřuj, ale pak se moc nediv. Zatím jednoznačnou volbu nemám. Určitě nechci vypadat jako popelka. Chci jednoduché šaty. Žádné přehnané zdobení a flitry. Nic princeznovského," dodala Nováková.

Pozváno bude na 150 svatebních hostů. "Chceme svatbu venku na zahradě. Nebude zvlášť oběd pro rodinu a pak večer mejdan. Celé to proběhne najednou a pro všechny," dodal Nejedlý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám