Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Alice Bendové (50) už zjevně nezachrání ani armáda manželských poradců. Nádherná herečka definitivně opustila svého manžela Václava a nastěhovala se do nového domku za Prahou.

„Ano, můžu vám to potvrdit. Odstěhovala jsem se,“ přiznala barvu Alice. „Ten impuls k odchodu vzešel z mé strany. Nebylo možné dál bydlet v jedné domácnosti,“ svěřila se Super.cz herečka.

Nezávislost si Bendová naplno užívá. „Je pravda, že jsem na všechno teď sama, ale já jsem silná ženská a všechno zvládnu,“ svěřila se nám Alice. Super.cz ale vypátral, že herečka zase tak úplně opuštěná nebude. Její luxusní dům podle našich informací navštěvuje pravidelně Michal Topol (25), se kterým byla Alice už několikrát spojována. „Mě navštěvuje plno lidí. Moji přátelé se jezdí dívat na nový domeček, to je přirozené,“ diplomaticky reagovala Alice.

Hvězda televize Prima family byla ohledně své stávající situace velmi sdílná. O plánování rozvodu se ale odmítla bavit. „Fakt, že jsem se odstěhovala, myslím mluví za vše,“ říká vyrovnaně Alice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám