Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se stalo pravidlem, že návrhářka Zuzana Kubíčková prezentuje svou tvorbu vždy trošku originálním způsobem. Namísto klasických módních show ji raději ukazuje interaktivním způsobem.

„Je to jen jedna příležitost prezentovat kolekci, která se neopakuje, tak to chci pojmout nevšedně a předvést zákazníkům modely jiným způsobem. Jde mi o to, aby modely viděli zblízka a tak dlouho, jak si přejí,” vysvětluje svůj přístup talentovaná designérka, kterou inspiroval dívčí svět, a tak je její kolekce o poznání uvolněnější a lehčí.

Představení její druhé Pop linie v prezidentském apartmá luxusního hotelu se tak stalo malým divadelním představením, hrou na dívčí internátní školu. Kromě modelek její kolekci oblékla klavíristka, baletka a své role přísné guvernantky se zhostila herečka Jana Stryková. „Jana krásně ztělesňuje to, co jsem chtěla vyjádřit Pop kolekcí,” říká Zuzana Kubíčková.

Hvězdu seriálů Dokonalý svět, Ordinace v růžové zahradě, V.I.P. vraždy či Modrý kód před focením s fotografkou Radkou Leitmeritz využila návrhářka už na focení kampaně své první Pop kolekce, která byla víceméně černobílá.

Reklama

Další články

Načítám