Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je vždy plná energie a ve skvělé náladě. Alespoň před kamerami a objektivy fotoaparátů. Ve svém soukromí dětská hvězda Magdalena Reifová (55) roky trpěla zdravotními problémy, které si nepřipouštěla a lehkovážně je přecházela.

„To si člověk nestíhá všimnout, když nemá čas vůbec na nic,“ svěřila herečka, která měla osm let zdravotní problémy, jež byly důsledkem špatné funkce srdce. Herečka, která se pravidelně objevuje na obrazovkách České televize v dětských pořadech a jezdí s nimi i po republice, několikrát zkolabovala. Jednou ji dokonce odvezla sanitka přímo z jeviště. O tom, že má ale Reifová špatné srdce, nevěděla.

Lékaři na vše přišli před rokem. „Přišlo se na to úplnou náhodou. Měla jsem jít na operaci hemeroidů a neprošla jsem tím prvotním předoperačním plánem, protože najednou zjistili, že mám srdce v háji,“ svěřila se hvězda filmu Páni kluci nebo Ať žijí duchové.

„Místo operace, kterou jsem měla naplánovanou na Vánoce, abych stihla pěkně točit zase v lednu, tak jsem šla na katetrizaci. Tam mi zjistili tyhle věci a hned za dva nebo tři měsíce mi dali budíka,“ prozradila herečka, která se o svém zdravotním problému poprvé rozpovídala již loni krátce po zákroku.

Reifová podstoupila v IKEMu operační zákrok, při kterém jí byl voperován kardiostimulátor. „Těch 13. komnat má v sobě člověk prostě strašně moc a má je každý. I přesto, že jsem si zažila hnusy, tak jsem si zažila i spoustu hezkého, jsem strašně ráda na své cestě a doufám, že ještě nekončí. Děkuji IKEMu, že jsem potkala báječné lidi, já jim říkám andělé a je jich prostě strašně moc a bez nich bych to prostě jako asi nedala,“ svěřila herečka v pořadu 13. komnata.

Reklama

Další články

Načítám