Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka televize Nova Marcela Tomčíková (35), kterou známe z obrazovek spíše pod dívčím jménem Škábová, v listopadu loňského roku přivedla na svět svého prvního potomka. Mateřství si podle všeho užívá plnými doušky a rozhodně se nenudí.

„Narození syna byl zázrak, obrovský dar. Jsem vděčná, že ho máme. Péče o něj je neskutečný kolotoč. A přestože jsem hodně hyperaktivní člověk, teprve s Erikem jsem poznala, co je únava. Ale našli jsme si společný rytmus. Jak Erik potřebuje, tak já funguju. A hodně mi také pomáhá manžel,“ uvedla vnadná reportérka a prozradila i původ jména malého chlapečka.

„Manžel se jmenuje Urban, je to staročeské jméno, které dnes známe spíš jako příjmení. Hledali jsme jméno, které by mělo historický základ a zároveň bylo i mezinárodní,“ prozradila Marcela s tím, že synkovi říká nejčastěji Rikísek nebo Riki.

Přestože má teď oči jenom pro tříměsíčního syna, už přemýšlí, kdy se vrátí do práce. „Práce mi nyní nechybí, ale až Erik bude větší, ráda bych se na Novu vrátila, třeba jen na nějaký kratší úvazek. Nestydím se, když řeknu, že i kvůli penězům,“ dodala novopečená maminka, která byla zrovna na návštěvě u rodičů v rodném Rakovníku.

Reklama

Další články

Načítám