Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka ruského původu Anastasiya Kvitko je díky svému značně výraznému pozadí přezdívána ruskou Kim Kardashian. A dělá všechno pro to, aby se americké televizní hvězdě co nejvíc podobala. Dokonce si myslí, že je mnohem atraktivnější než slavná sexbomba.

Na sociálních sítích Kvitko sleduje před devět miliónů fanoušků a další přibývají geometrickou řadou. Modelka se svou počínající slávu snaží co nejvíc přiživovat. Pózuje proto na jedné odvážné fotce za druhou.

Naposledy provětrala své oblé křivky na pláži v Miami, kde v jednodílných plavkách s vykrojenou zadní částí vystavila na odiv jak jinak než svůj pověstný zadek. Kvitko sice ještě nedostala žádnou nabídku na televizní show, a tak má do Kim Kardashian opravdu daleko, ale ani tak nemá nouzi o nejrůznější pracovní nabídky.

Propagovala například diamantové šperky. Uvidíme, zda Anastasiya nakonec prorazí ve světě šoubyznysu tak jako slavná Kim. Sexy fotky jsou zatím jen začátek...

Reklama

Další články

Načítám