Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už víc než půl roku se Helena Dvořáková (39) potýká se zdravotními problémy. Představitelka psycholožky Jany Chládkové z Kriminálky Anděl se trápila s neurologickými problémy a musela se vzdát své milované práce. Podle všeho není stále ve formě.

„Ještě nejsem zpátky v divadle, neustále jsem doma. Nicméně se mi daří mnohem lépe,” svěřila se deníku Blesk herečka. O svém zdraví ale příliš mluvit nechtěla.

Oceňovanou herečku trápily problémy se zdravím delší dobu. Vše vyvrcholilo letos v lednu, kdy musela zrušit několik představení v pražském Divadle v Dlouhé. Letos v březnu musela být dokonce hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče v nemocnici v Českých Budějovicích kvůli nespecifikovanému onemocnění mozku.

Na domovské divadelní scéně v Dlouhé s Dvořákovou stále počítají, její představení vrátí do programu prý až podle provozních možností. Držíme Heleně palce, aby se vrátila na scénu co nejdříve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám