Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Nová, kterou proslavil seriál Ordinace v růžové zahradě, za dobu, kdy není na obrazovce, dost přibrala. Přítelkyně druhého nejúspěšnějšího českého rozhlasového moderátora Rudy z Ostravy Super.cz přiznala, že přibrala pět kilo. A zvlášť v některých modelech je to znát.

"Už tři čtvrtě roku jsem nebyla cvičit. Dřív jsem chodila pravidelně a bylo to mně vidět. Dokázala jsem díky fitku shodit osm kilo. A teď je pět zpátky. Nepřipadám si vyloženě tlustá, ale zato hodně povolená," svěřila.

"Musím zase začít. Nejen kvůli tomu, že bych ráda zase nějakou televizní roli, protože obrazovka mi chybí, ale hlavně kvůli svému dobrému pocitu," přiznala Veronika, která si přišla cvičení vyzkoušet do pražského modřanského fitka známé cvičitelky Hanky Kynychové. "Dala jsem s ní půlhodinku, která se jmenuje břišní pekáč a jsem nadšená," vychvalovala si.

Bude se ale muset krotit i v jídle. "Přítel sice není z těch, kteří vyžadují každodenní teplé večeře, ale vařím pro něj i jeho syna Alexe ráda. A taky chodíváme na večeře," připustila večerní hřích obžerství.

Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy do fitka dorazil s ní a také se synem. Zatímco Veronika pilně cvičila, raději se věnoval diskuzi s dalšími známými tvářemi, které byly na páté výročí Hančina fitka pozvány. Petr Vágner se předváděl se svým svalnatým tělem. Pravidelně cvičí i moderátor Krejčíř, jenž ve fitku posiluje, ale pokud jde o běh, dává přednost přírodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám