Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná československá SuperStar Miro Šmajda (35) se opět zjevil na scéně. A pořádně vylepšený. Rodák z Košic, který se v září přestěhoval do Prahy, zapracoval na své fyzičce a fotka, kde spustil kalhoty proklatě nízko a ukázal svoje vymakané břišní svalstvo, hovoří za všechno. Už jen kvůli naději, že totéž uvidí na jeho turné, by fanynky neměly váhat s návštěvou.

Miro se pustil do cvičení teprve před třemi měsíci už má fantastické výsledky. "Od doby, kdy jsem se fotil, jsem ještě přibral pět kilo svalové hmoty," pochlubil se Super.cz. "O kulturistiku jsem se pasivně zajímal už dlouho a teď jsem začal aplikovat teorii do praxe," prozradil.

Zpěvák cvičí sám, nemá ani výživového poradce. "Radím si sám. Jím hodně sacharidů, hlavně ovoce a zeleninu a jen hodně málo masa. Málokomu se chce věřit, že mi to takhle může fungovat, ale vidíte sami, že výsledky mám," svěřil Šmajda.

Miro začíná turné už 15. října, končí těsně před Silvestrem. Překvapivě jej nazval Miro Šmajda Good Bye Tour 2011. Podle informací, které kolují v kuloárech, se spekuluje o tom, že mladý nadějný umělec se rozhodl ukončit svou hudební karieru. Jiný zdroj říká, že došlo k dohodě s labelem v USA, kam se Šmajda hodlá přestěhovat. Šmajda ani jeho management se k celé situaci nevyjadřuje.

Po každém koncertě turné je připravena čeká divoká afterparty se skupinou Markéta Poulíčková & RockStars. Ta se také účastnila soutěže SuperStar, ale o pár let dříve než Miro. Snad mu vynahradí zklamání z jiné blonďaté zpěvačky, Markéty Konvičkové. Její management totiž kvůli propagaci vytvořil fámu, že spolu Miro a Markéta chodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám