Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato překrásná dítka patří jednomu z nejhezčích herců Hollywoodu Matthewovi McConaugheymu (41). Neméně atraktivní je také jejich maminka Camila Alves (29), kterou sice v současnosti její ratolesti zaměstnávají na plný úvazek, ale i tak zůstává vyhledávanou brazilskou modelkou.

Dvojice se seznámila v roce 2006 a v současnosti spolu mají tříletého Leviho a rok a půl starou holčičku Vidu. Oba sourozenci se přitom rádi nechávají vozit jejich mladistvě vypadající babičkou, a to v jednom kočárku. Stejně tak chodí na procházky po kalifornském Malibu i s maminkou Camilou a jejich dvěma pejsky. Devětadvacetiletá sportovně oblečená Alves přitom rozhodně nevypadá, že je dvojnásobnou matkou.

Texaský rodák McConaughey v minulosti prožil několik románků se slavnými ženami. Jeho ložnicí prošly například herečky Sandra Bullock, Penélope Cruz, Ashley Judd či zpěvačka Janet Jackson. Své nejznámější role si zahrál ve filmech Čas zabíjet, Svatby podle Mary, Ed TV, Jak ztratit kluka v deseti dnech, Maximální limit, Lemra líná či Sahra.

Související témata:
Vida

Reklama

Další články

Načítám