Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pěti lety se rozhodla Hana Soukupová dát si od vrcholového modelingu pauzu. Rodačka z Karlových Varů se věnovala rodině, porodila dvě děti a přestěhovala se na Mallorcu, kde se jí podařilo zařídit nádhernou haciendu Turmalina, kde vyrábí vlastní organický panenský olivový olej.

Super.cz vás ale již informoval, že se jedna z nejúspěšnějších modelek světa chystá na návrat na přehlídková mola.

Když se italská módní návrhářka Donatella Versace dozvěděla, že se Hana chce vrátit do práce, okamžitě si ji potvrdila na svou přehlídku v Miláně, a to v exkluzivním pojetí. To znamená, že žádný jiný designér nesmí s Hanou pracovat celou přehlídkovou sezónu. Donatella si navíc dala záležet na tom, aby Hanin návrat na přehlídkové molo byl velkým překvapením pro celý módní svět, a tak se vše muselo držet v naprosté tajnosti. „Dokonce jsme museli do poslední chvíle tajit i to, že Hana je v Miláně. Takže se Hana musela doslova schovávat,” prozradila Super.cz manažerka modelky Lenka Jochová.

To, že je Soukupová v Itálii, věděla prý pouze šéfredaktorka americké Vogue Anna Wintour, která vidí vždy všechny důležité kolekce už před přehlídkou. Dlužno dodat, že jak Donatella Versace, tak i Anna Wintour hrají důležitou roli v Hanině kariéře. Hana byla stálicí na přehlídkách Versace několik let a objevila se i v kampani této značky. Americká Vogue si ji vybrala na svoji obálku celkem devatenáctkrát a Hana se dokonce objevila v nejprestižnější edici módní bible, kde se ukázala na neuvěřitelných šestadvaceti snímcích.

Reklama

Další články

Načítám