Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec a moderátor Petr Vágner (46), kterého diváci vídají například v seriálu Přístav, vyrazil na zaslouženou dovolenou do exotického Thajska. Ale místo aby si užíval volna a povaloval se na pláži, tvrdě dře v tělocvičně.

Původně chtěl jet do Vietnamu, ale cesta mu nevyšla, a tak se nakonec vypravil na thajský ostrov Koh Samui. A rozhodl se zapracovat na své fyzičce.

„Pobyt tady jsem pojal jako takovou tréninkovou dovču. Dvakrát denně trénuju po dvou hodinách Muay Thai, sparingy s místními Thajci, ale jsou tady i závodníci z jiných zemí - z Holandska, Ruska, Francie. Je to docela maso. Když mi zbude síla, tak se vypravím k moři. Za pět dní jsem u něj byl ale jen jednou,“ popisuje své dny v Thajsku Petr.

Herec a moderátor svůj zdejší pobyt pojal nejen sportovně, ale také degustačně. „Vyrazil jsem na malou degustační ochutnávku po místních trzích. Slané larvy jsou docela fajn, když přežijete to křupnutí. Chutnají jako buráky. Jdou tady docela na odbyt, tak jsem je taky zkusil. Ani s cvrčky jsem neměl problém, ale šváby jsem už vážně nedal,“ uzavřel s úsměvem Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám