Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Očekávaný trhák Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti má za sebou newyorskou premiéru, kde oba superhrdiny zastínila herečka Amy Adams (41). Přestože s sebou slavná zrzka přivedla manžela, v jejím dekoltu nespočinuly jen zraky Bena Afflecka (51) a Henryho Cavilla (32).

Představitelé komiksových ikon si už svých kostýmů během natáčení užili dost, takže na projekci dorazili v oblecích, pod nimiž skrývali svalnatá těla. Amy Adams, která si s Cavillem zahrála už ve filmu Muž z oceli, dobře věděla, že premiéra Úsvitu spravedlnosti bude testosteronovou záležitostí, a dorazila v černých šatech, v nichž dokonale prodala své ženské zbraně.

Slavná zrzka, která má na kontě už pět oscarových nominací, se před filmem, který tento týden ovládne i česká kina, tulila k manželovi Darrenu Le Gallovi. Batman a Superman jí museli závidět, protože na červený koberec dorazili bez doprovodu. Ben Affleck se musel obejít bez manželky Jennifer Garner, s níž se loni stačil rozejít a snad i udobřit, a Henry Cavill se překvapivě nepochlubil svou devatenáctkou Tarou King.

Reklama

Další články

Načítám