Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznam bývalých lásek herečky Amandy Seyfried (30) je poměrně obsáhlý. Však také tu pravou už hezkých pár let hledá. Třicetiletá blondýnka se po účinkování ve stejném divadelním představení na Broadwayi zakoukala do o devět let staršího kolegy Thomase Sadoskiho.

O novém románku se sice začalo psát už zkraje měsíce, ale až tento týden byli spatřeni společně na procházce s jejím psem Finnem a ve středu odpoledne i během romantického posezení v hollywoodské restauraci Cheebo, kde se od sebe jako správná čerstvě zamilovaná dvojice nemohli odtrhnout.

Herečka z muzikálů Mamma Mia! a Bídníci či z filmů Pokušení, Zmizelá nebo Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna snad u staršího a zkušenějšího partnera konečně zakotví. Její dřívější vztahy totiž nemívaly dlouhé trvání.

Před hercem Justinem Longem, se kterým strávila dva roky, chodila s mnoha kolegy z branže. Nevyšlo jí to s Joshem Hartnettem, Ryanem Phillippem, Desmondem Harringtonem, Alexanderem Skarsgårdem, Emilem Hirschem, Jessem Marchanem ani Dominicem Cooperem, s nímž hrála v Mamma Mia!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám