Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z ikon modelingu 80. a 90. let Stephanie Seymour (47) byla zatčena policií poté, co narazila svým Range Roverem na jedné z bočních silnic v americkém Connecticutu do jiného vozidla. Modelka se odmítla podrobit dechové zkoušce, ale podle zasahujícího policisty z ní byl silně cítit alkohol a sotva se držela na nohou. K incidentu došlo podle informací serveru TMZ v pátek v noci.

Sedmačtyřicetiletá modelka, která se v roce 1997 stala historicky prvním andílkem značky Victoria’s Secret, údajně zvolila špatnou cestu a přejela zákaz zastavení na jedné ze silnic v Greenwich, kde bydlí. Když svým SUV začala couvat, narazila do Mercedesu jiného řidiče. Nikdo při nehodě neutrpěl zranění. Řidička byla podle policie pod vlivem alkoholu či omamných látek. Modelka, která už v minulosti měla problémy s alkoholem a drogami, byla na místě zatčena. Případ se nadále řeší.

Již v roce 2000 absolvovala Seymour léčbu v luxusním centru Silver Hill Hospital. V roce 2009 podala po 14 letech manželství žádost o rozvod s miliardářem Peterem Brantem, jenž ji následně osočil během rozvodových tahanic ze závislosti na alkoholu a drogách. Modelka později žádost stáhla a dvojice rozvod odvolala. Mají spolu tři děti - syny Petera (22) a Harryho (19) a dceru Lily Margaret (11). Z předešlého vztahu s kytaristou Tommym Andrewsem má modelka ještě syna Dylana (25). Dva roky strávila i s bouřlivákem z Guns N' Roses Axlem Rosem.

Reklama

Další články

Načítám