Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější televizní agenti po Jamesi Bondovi Mulder a Scullyová si dali dostaveníčko v Los Angeles. Premiéru tam totiž v úterý večer mělo nové pokračování legendárního mysteriózního seriálu Akta X, ke kterému v 90. letech pravidelně před obrazovky usedaly milióny diváků. Zda podobný úspěch čeká i novou sérii, je zatím ve hvězdách. Obě hlavní hvězdy David Duchovny (55) a Gillian Anderson (47) v něm ale rozhodně chybět nemohou.

Speciální agenti FBI vyšetřující zdánlivě neřešitelné případy plné paranormálních jevů se tak po čtrnácti letech znovu scházejí, aby mohli svou práci dokončit. Chybět jistě ani tentokrát nebude jiskření mezi oběma hlavními protagonisty, kteří se také přišli s novou sérií a perličkami z natáčení pochlubit do pořadu Jimmy Kimmel Live.

Není to přitom tak dlouho, co se znovu začalo hovořit o jejich sblížení i po intimní stránce. Oba jsou totiž již nějakou dobu oficiálně single a ani na premiéru si nevzali žádný protějšek. Evidentně si vystačili sami.

Duchovny se v roce 2014 po osmnácti letech manželství rozvedl s herečkou Téou Leoni, o rozvod ovšem požádali už o tři roky dřív. Anderson opustila bývalého partnera a otce svých dvou synů Oscara a Felixe v roce 2012 a od té doby nebyla s nikým vážně spojována.

Reklama

Další články

Načítám