Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nějakou dobou jsme vás informovali o tom, že si Bára Mottlová (37) užívá ve vztahu s cizincem v Belgii. Přestože od partnera dostává drahé dárky v podobě briliantových náušnic a jezdí s ním na zahraniční dovolené, tak si vztahem na dálku zřejmě stoprocentně jistá není, dokonce se nechala slyšet, že zatím prochází pouze testovacím obdobím.

„Nic není takové, že bych vlítla okamžitě do vztahu. Ano, pár přátel by se našlo, ale zatím nepřeskočila úplně ta jiskra, která by ve mně zapálila pořádný oheň. Ale nespěchám, není kam se hnát. Je určitě lepší být nějakou dobu sama než za každou cenu s někým. A jen proto, aby mi někdo pobíhal po bytě. Když vztah, tak na plný pecky a se vším všudy,“ doplnila Bára.

Jednou by ale herečka a zpěvačka chtěla mít velkou rodinu. „S dětmi mě pojí vzájemná náklonnost. Sama se moc těším, až budu mít svoje ratolesti. Chtěla bych mít velkou rodinu, což znamená alespoň tři caparty. Pravda, zatím nevím, jaké je vychovávat jedno, ale určitě bych to zvládla. Jen k tomu chybí jedna drobnůstka, ten chlap, co by je se mnou měl,“ s úsměvem vysvětlila Bára během návštěvy prodejny s designovými kuchyňskými pomocníky. Na akci dokázala, že k dětem má skutečně dobrý vztah. Během zdobení koláčků se od ní skoro neodtrhly dcery její kamarádky a manažerky v jedné osobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám