Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá anorektička a bulimička Nikol Švantnerová (31) má za sebou nejlepší rok života. Stala se nejkrásnější ženou republiky, má za sebou řadu snímků, ze kterých jsou chlapi paf, ale také těžkou partnerskou krizi!

Královnou krásy se stala osmadvacátého března a život se jí obrátil vzhůru nohama. Už krátce poté poprvé ukázala své tělo v bazénu, zdaleka ale ne naposledy. Brzy se o ni začali přetahovat návrháři, má totiž vzhled italské sexbomby. Čtenáře fascinovala svýma nekonečně dlouhýma nohama nebo břišním pekáčem. Hodně často také chodila do společnosti nahoře bez.

dva roky před soutěží začala chodit s fotbalistou Jakubem Horou. Vypadalo to, že je nic nerozdělí. Pak se ale začalo psát, že hledal dost drsně románky na internetu, tehdy ho však ještě Nikol podržela. Jenže se ukázalo, že v době jednoho z úletů už ti dva měli být spolu půl roku, misska mu nejen proto v srpnu dala kopačky.

Později tvrdila, že si jen dávají pauzu, v říjnu spolu byli ve společnosti, ale prý ve vší počestnosti, žádný návrat se nekonal, byť spolu prý mají stále hezký vztah.

V listopadu odletěla do Las Vegas na Miss Universe, bohužel nepostoupila do užšího výběru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám