Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) nemá letos s přípravou Vánoc téměř žádné starosti. S dcerou Eliškou napsala dopisy Ježíškovi a kromě shánění dárků je to vlastně všechno. "Spíš se obě těšíme, než abychom se připravovaly," svěřila Míša.

Z pražského bytu se totiž nastěhovala s dcerou zpátky k rodičům. "A výhoda bydlení u maminky je, že když přijde vánoční čas a není to můj dům, tak mi to ušetří spoustu práce," přiznala, že se opět stává malou holčičkou, o kterou se maminka stará.

"Cítíme se tam obě skvěle, ale hodlám na začátku roku kupovat byt, takže už to nebude dlouho trvat. Je to super, jak jsem řekla, bydlet s rodiči má svoje výhody, ale na druhou stranu ve svých dvaatřiceti mám potřebu mít svoje soukromí. Bydlela jsem sama od svých dvaceti a zase brzy z hnízda vyletím," plánuje.

Míša má vyhlédnutou půdu v Praze, kterou by chtěla nechat zrekonstruovat. "Ježíškovi psát je zbytečné. Vyděláno na ni ještě nemám, ale snad to v lednu zvládnu," doufá. A co by si k Vánocům přála? "Určitě nějakou hezkou dovolenou, ty miluju. Viděla bych to na Thajsko, kde jsem ještě nebyla. A s Elinou pojedeme do Dominikány, kde to známe a máme to tam rády," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám