Hlavní obsah
Článek

I pro Christie Brinkley (61) nastal čas vrátit se zpátky do reality všedních dní, ale vzpomínky na karibské ostrovy Turks a Caicos, kde strávila několik slunných dní, si jistě uchovává v živé paměti. Však se také přímo z dovolené pochlubila několika snímky, které zachycují pohodu, již si vychutnávala obklopena dvěma ze svých tří potomků. A nestárnoucí legenda mezi modelkami neváhala sdílet i několik bikinovek.

Však také v těchto úsporných kouscích oblečení strávila před objektivy fotoaparátů během své kariéry pěknou řádku hodin. Christie totiž proslula jako dívka z obálek plavkových vydání Sports Illustrated, na nichž zářila rovnou tři roky po sobě (1979 - 1981). Patří jí ale také jedno prvenství - pětadvacet let byla tváří americké značky CoverGirl, což je nejdelší kosmetický kontrakt v historii.

A kdo že to vyrazil s maminkou na dovolenou do luxusního soukromého resortu Parrot Cay? Sedmnáctiletá dcera Sailor a dvacetiletý syn Jack, chyběla jen nejstarší dcera Alexa Ray Joel (29), která se nadále věnuje své hudební kariéře jako zpěvačka, textařka a klavíristka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám