Hlavní obsah
Článek

Životní příběh Kate Beckinsale (42) a Lena Wisemana (42) byl jako podle scénáře z továrny na sny. Když Len Kate režíroval v hororu Underworld, zrodila se láska, která byla v roce 2004 zpečetěna svatbou. Po 11 letech se ale objevil důvod k rozvodu.

Filmový páreček, který byl ozdobou společenských akcí, došel k závěru, že nastal čas na razantní změnu. Kate a Len už údajně žijí odděleně a chystají se manželství, které zůstalo bezdětné, ukončit. Zásadním momentem, který přispěl k rozvodu, měl být Wisemanův úlet se čtyřiadvacetiletou modelkou CJ Franco, s níž obrážel hollywoodské kluby bez snubního prstenu v době, kdy Kate Beckinsale v Praze natáčela pátý Underworld.

„Rozvod je na spadnutí, ale stále spolu mají dobrý vztah. Když je Kate v Los Angeles, tráví spolu čas. Nejde o žádné drama, to není jejich styl. Oba jsou pracovně vytížení a životní změna jim prospěje,“ tvrdí zdroj z okolí slavného páru magazínu People.

Zdá se, že rozvodu už nic nebrání. Zatímco Wiseman se netají poměrem s mladou modelkou, Kate Beckinsale odjížděla z udílení British Fashion Awards ruku v ruce s pohledným mužem, jehož identitu prozatím tají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám