Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S účinkováním v muzikálech už Ilona Csáková (53) hodně váhá. Stejně tomu bylo u Sibyly, která se připravuje v pražské Hybernii. Není divu, žije v Brně, kde se stará o svoje dva syny a manžela. "Je to pravda. Váhala jsem, neb jsem váha váhavá. Ale všichni z týmu tolik chtěli, abych se zhostila role Latify, což je nejen chůva, ale i poradkyně, pravá ruka a průvodce Sibyly od začátku až do konce, tak jsem nemohla nekývnout," řekla Super.cz.

Protože v podstatě nesleze z jeviště, bude to hodně náročné, i co se učení textu týče. "Bude to náročné i časově, ale budu jezdit do Prahy tak často, jak mne bude pan režisér potřebovat. Začínáme v prosinci," svěřila zpěvačka, která bude mít před Vánoci pořádný frmol. "Stihnu všechno, ale ideální by bylo, nechat se naklonovat," míní.

"Kromě zkoušení mě čekají vánoční koncerty, obzvláště ten 15. prosince v Hybernii, další účinkování a vystupování, nějaké večírky, nakoupit na Ježíška, napéct cukroví. Ale nějak to musím zvládnout," věří si Ilona. Všechny věci kolem domácnosti prý stíhá zvládat sama. "Jen pokud jde o hlídání dětí, to mi pomáhá moje božská tchyně Marta," má neobvykle hezký vztah s matkou svého manžela Radka zpěvačka.

Vždycky, když si povídáme s Ilonou, přijde na přetřes i váha a hubnutí. "Pořád se snažím dodržovat jídelníček, cvičím pilates, snažím se přiložit ruku k dílu, protože vím, že dispozičně mám tendenci být velká holka, tak všechno musím tím pádem minimalizovat. I ty dobroty," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám