Hlavní obsah
Článek

Nejmohutnější hollywoodský herec, jehož muskulaturu by mu mohl závidět Vin Diesel i Dwayne Johnson, se nenechal odradit ani dvěma rozvody. Dave Bautista (46) se vrhnul do manželství s tanečnicí u tyče Sarah Jade.

Bývalý profesionální wrestler, v jehož žilách koluje filipínská a řecká krev, musel své svalnaté tělo nacpat do na míru ušitého obleku, v němž potřetí složil svatební slib. Jeho manželka má díky své profesi zajisté sexy postavičku, takže není pochyb o tom, že svatební noc byla mimořádně žhavá.

Téměř dvoumetrový herec, jehož váha v době, kdy byl profesionálním zápasníkem, přesáhla 150 kilogramů, si manželství vyzkoušel už dvakrát. S první manželkou Glendou Fe Bautistou si pořídil dcery Keilani (25) a Athenu (23). Starší z nich už z Davea udělala dvojnásobného dědečka.

Nepřehlédnutelný svalovec na sebe loni upozornil rolí nepříliš bystrého bojovníka Draxe v úspěšné komiksové adaptaci Strážci galaxie. Jeho herecká kariéra se slibně rozjíždí a diváci jej brzy uvidí v nové bondovce Spectre, kde svými kolosálními rozměry zastíní i Daniela Craiga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám