Hlavní obsah
David Zápal
Článek

„To je fotomontáž! Zaúřadovaly grafické programy!“ Když Super.cz nedávno uveřejnil fotky z totální proměny zpěváka a skladatele Jarka Šimka (50), který během pěti měsíců zhubl a naopak nabral překvapivé množství svalstva, mnozí takovému pokroku neuvěřili a mysleli si, že tenhle maník podvádí. Posuďte v našem videu sami, jestli jde o zásah retušérů, nebo realitu!

„Je to fajn pocit, ale nedělal jsem to kvůli machrování na koupališti, ale sám pro sebe, abych se cítil dobře. Míval jsem mindráky. Byl jsem jeníčkovatý typ. Stačilo mě říznout do prstu a mohl jsem rovnou na lopatu báby ježibaby. Styděl jsem se za sebe. Vždy jsem byl takový knedlík a celý život jsem to zakrýval. Byl to můj skrytý komplex,“ přiznává Jarek.

Prý už cvičil dřív, ale spíš kvůli machrování, ve skutečnosti to dělal špatně.

Do posilovny chodí třikrát po sobě, pak dva dny odpočívá. Musel se rozloučit s pivem, to se totiž s posilováním neslučuje.

Od té doby, co se mu změnila postava, je o něj velký zájem. „Chodí mi teď docela zajímavé nabídky různého duchu. Třeba na rande. Je to důkaz toho, že člověk vypadá dobře, ale rozhodně se denně s někým nescházím a neobcuji. Moje sexuální aktivita se paradoxně snížila. Nemám na to tolik chuť. Mám taky hodně práce, od pátého ledna jsem dělal na hudebním aranžmá Dětí ráje, což bylo vážně náročné. Neměl jsem tolik myšlenek, které se týkaly radostí svého těla,“ dodal Šimek.

Co říkáte na proměnu Jarka Šimka?
Neuvěřitelně se změnil k lepšímu
95,9 %
Moc tomu nedal, měl by se víc snažit
4,1 %
Celkem hlasovalo 43127 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám