Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slávychtivá hvězda britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan (39) alias Frenchy se na sebe dlouhodobě snaží za každou cenu upozorňovat. Jakmile zjistila, že se mezi americkými celebritkami rozmáhá nová móda v podobě umývání aut v bikinách, nemohla zůstat pozadu a ihned vyrazila do samoobslužné automyčky.

Frenchy v září oslaví 40. narozeniny, ale stále žije v iluzi, že sotva přesáhla hranici zletilosti, čemuž odpovídají i její infantilní aktivity. Opět se oblékla do svých typických lolitkovských růžových bikin, jejichž horní díl nemá šanci zakrýt celá ňadra, chopila se mycí houby a pustila se do důkladného mytí svého bouráku.

To vše samozřejmě probíhalo pod drobnohledem kamer a fotoaparátů, které se zaměřily hlavně na chirurgicky upravená ňadra této blonďaté poletuchy, jež ještě před osmi lety natáčela nízkorozpočtové erotické filmy. Frenchy se neustále snaží bojovat o status sexsymbolu, leč zatím marně. Zřejmě jí totiž nepomůže ani pucování auťáku v pověstných růžových plavkách, jež považuje za své hlavní poznávací znamení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám