Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Huf už má doma druhorozeného syna Daniela. Včera přesně v poledne si z porodnice u Apolináře odvezl manželku Danielu i s malým miminkem, které se narodilo o pár týdnů dříve.

„Naštěstí žádné komplikace nenastaly. Porod byl spontánní a rychlý. Daniela byla šest dní v porodnici a měla tu nejlepší péči sestřiček i doktorů,“ dodal hrdý otec, který se s manželkou shodl, že malý Daniel je podobný nejvíce staršímu bráškovi Davídkovi. „Davídek je pyšnej bráška a už se těší, jak bude s malým jezdit na výlety,“ přiznal Huf.

Známý cvičitel byl u porodu. „Byl jsem na porodním sále a jsem za to rád. Oproti prvnímu porodu jsem už byl naprostý profík nad věcí," říká.

Co se týče výbavičky, tu už manželé Hufovi mají téměř celou, jen chybí doladit pár drobností v pokojíčku. „Druhý pokojíček máme zařízený tak napůl, ale vše potřebné je, což stačí. Hlavní je, aby se Daniela a kluci cítili v pořádku. Budu se snažit pomáhat, ale upřímně, mám před sebou náročné projekty, tak uvidíme, jak to společně zvládneme, jelikož máme už jen jednu babičku, žijící v Opavě," vysvětluje David, který kvůli rozrůstající se rodině pořídil nový velký rodinný vůz. Hlavně prý kvůli bezpečnosti.

"Mám rád auta, ale teď prostě není čas na plnění mužských snů. S Ferrari bych doma moc neuspěl. V tuhle chvíli má přednost prostě praktičnost, tak jsem vybíral hlavně hlavou," dodal Huf.

Reklama

Další články

Načítám