Hlavní obsah
Článek

Vnadná účastnice britské reality show Big Brother se v minulosti velmi angažovala v oblasti fotbalu. Imogen Thomas (32) měla vždy spadeno na sportovce, ale po letech, kdy sloužila jako matrace, pochopila, že tudy její cesty nevede.

V minulosti byla Imogen v britských fotbalových kruzích známá stejně jako David Beckham (49). Ochotně posloužila každému, kdo o ni projevil zájem, a z bývalých milenců by mohla sestavit celé fotbalové mužstvo. Modelka s velmi pošramocenou pověstí se však dokázala vymanit ze škatulky „holka pro všechny“, a nyní se prezentuje jako spokojená maminka.

Po neúspěšných nájezdech do fotbalových šaten Imogen zakotvila u finančníka Adama Horsleyho, vedle něhož se proměnila ve slušnou ženu. Před dvěma lety porodila dceru jménem Ariana Siena, jíž v listopadu pořídí sourozence. Imogen se sice po porodu výrazně zklidnila, ale exhibicionistické choutky ji neopouští. Na internetu zveřejnila fotku, na níž zakulacenou postavu halí jen červenými bikinami. Těsně před prvním porodem se však známá nestyda fotila zcela nahá, takže má stále ještě eso v rukávu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám