Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Eliškou Bučkovou (34) jsme se potkali poprvé od doby, kdy vyšlo najevo, že už doopravdy není s milionářským synkem Jakubem Malinou. "Jak vidíte, snáším to dobře a zatím za něj žádnou náhradu nemám," řekla Super.cz modelka, která se nám zdála opět velice hubená, i když tvrdila, že váží pořád stejně.

Musela se odstěhovat ze sídla v Popovičkách, kterému se přezdívá český Southfork. "Bydlím teď v podnájmu se svojí nejlepší kamarádkou a jsem strašně spokojená. Řekla bych, že jsem nenáročná, co se bydlení týče. Je pravda, že jsem si spoustu věcí ještě nestihla uvědomit, protože jsem byla v pracovním maratonu. Teď mi teprve začíná volno a léto, takže budu jezdit hodně na Moravu, mám naplánované výlety, zase jsem si naordinovala hodiny zpěvu. Budu chodit na hodiny rétoriky, na angličtinu, takže léto a volno pojmu hodně studovně," vyprávěla nám.

Na dovolenou k moři se přes léto nechystá. "To v plánu nemám, protože léto je u nás krásné. Možná pojedu na přelomu srpna a září s našima do Chorvatska jako každý rok. Možná pak pojedu někam na podzim," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám