Hlavní obsah
Článek

Nesmrtelnou se pro české diváky stala Zdena Studenková (69) díky rolím ve filmu Anděl s ďáblem v těle, Anděl svádí ďábla, ale zejména pak díky komedii S tebou mě baví svět. O několik desítek let později se nestárnoucí slovenská kráska připomněla díky své záporné roli Boženy Škvorové v seriálu První republika.

Podle zákulisních informací mělo už dávno probíhat natáčení druhé řady oblíbeného historického seriálu. Když jsme se s paní Zdenkou viděli naposledy, podstupovala zkrášlující kúru na pražské klinice plastické chirurgie, tak jsme se jí nemohli nezeptat, jak se celá situace z jejího pohledu vyvíjí. „Nemám k tomu bohužel žádné informace,” krčila rameny herečka a dále se rozpovídala: „Na konci minulého roku se mě ptali na termíny v únoru, jestli bych mohla točit. Byla jsem za to velmi ráda, že bych mohla natáčet. Vím ale, že nedošlo k nějaké dohodě, a tak se seriál odkládá."

Na natáčení druhé řady se herečka těšila. „Je mi to velmi líto, protože tento seriál byl krásný a výpravný a lišil se od ostatních seriálů tím, že se to točilo v reálech, mělo to krásné kostýmy a skvěle napsaný scénář,” uvádí se smutkem v hlase Studenková.

Má známá slovenská herečka stále zájem i přes odklady v seriálu působit? „Pochopitelně ano,” kývá hlavou Zdena Studenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám