Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za všech okolností atraktivní dáma Dita Von Teese nás mile překvapila. Jak nedávno zachytil jeden bystrý fotograf, chodí si hvězdná burleska jídlo nakupovat sama. A kdo by čekal, že se v jejím vozíku budou bát tři osiřelá rajčata s rukolou, mýlil by se. I kráska s tak útlým pasem, jako je Dita, si nejspíš dovede dopřát pořádný dlabanec.

Americká královna kabaretu, která pravidelně vyprodává všechna svá vystoupení, v nichž se svléká téměř donaha, vyrazila v legínách, barevném kabátku a retro brýlích do samoobsluhy Gelson’s v Los Angeles, a podle fotografie to dokonce vypadá i na menší taháček v podobě seznamu potravin na růžovém papíře.

Majitelce šestapadesáticentimetrového pasu, která jej ještě o 14 čísel dokáže stáhnout šněrovačkou, jež se nedávno představila ve své nové kolekci spodního prádla nazvaného Von Follies, to ale náramně slušelo i mezi regály...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám