Hlavní obsah
Článek

Nikol Moravcová (36) se sice stala novým sexuálním symbolem, ale jenom na koukání. Krásná modelka, moderátorka a herečka má vážný vztah. "S přítelem Markem Šíšou zrovna slavíme dva roky od seznámení," řekla Super.cz na večírku po premiéře nového Harryho Pottera. "Soukromou oslavu jsme si nedělali. Proč taky, když tady všechno připravili za nás," smála se v pražské restauraci Petřínské terasy.

S partnerem se ani nezahrnuli dary. "Nepotrpíme si na to. Nejraději bych místo dárku jela na dovolenou. Třeba na Srí Lanku," zasnila se Nikol. Marek ji ale ve snění utnul. "Proč někam v létě jezdit, když je v Čechách hezky. Pojedeme až později," mínil. Zatím dvojici musí stačit to, že si udělají dva nebo tři dny volna přes týden. "O víkendu mám většinu moderátorskou práci," vysvětlila Moravcová.

Nejbližším výletem bude cesta do Nikolina rodného Mostu. "Jedu si tam vyzvednout řidičák a zůstaneme tam na pár ní. Už se těším, až se letos poprvé spolu zajedeme vykoupat. A navíc na místa, kam jsem se chodila opalovat v dětství," přiznala Nikol, které už pokožka zezlátla. "Byly jsme se opalovat s Míšou Štoudkovou na sluneční terase Holmes Place v Karlíně, kam chodíme obě cvičit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám