Hlavní obsah
Článek

Modelka Romana Pavelková (39) tvrdila, že po třicítce a po svatbě přestane s pózováním bez oblečení. Nevydržela to. Po návratu ze svatební cesty na Maledivách, odkud se pochlubila fotkami v plavkách, se opět fotila jenom v tangách.

"Pro mě je prosinec plný shánění dárků, dotažení pracovních zakázek a ukončení účetního období, takže jsem se rozhodla si udělat malou radost ještě před Vánoci. Navštívila jsem salón krásy, kde jsem si nechala udělat kavitaci zadečku a masáž očního okolí, ať vypadám stále mladě," řekla Super.cz.

"Snažím se udržovat si postavu cvičením, zdravou stravou a sem tam dojdu na masáž. Když jsem se od majitelky salónu dozvěděla, že přístroj na domácí kavitaci si mohu koupit, tak jsem neváhala a přístroj si koupila. Teď budu zadek a břicho masírovat každý den, hlavně po Vánocích," svěřila.

"Na Vánoce bude celá rodina pohromadě jako vždy. Babičky plánují, že napečou asi 20 druhů cukroví. Mamka udělá svou výbornou rybí polévku a bramborový salát, který mohu jíst od rána až do večera. A když přičtu ještě ty jednohubky, chlebíčky a kapra, tak si myslím, že bych po Vánocích ten přístroj neměla ani vypínat. Ale co, Vánoce jsou jednou za rok, a rozhodně se nehodlám nějak omezovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám