Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) má už sedm let dceru Sofii ve střídavé péči s expartnerem Ondřejem. I když soudy, které léta vedla, už skončily, stále se s tím nesmířila. "V soudním procesu už nejsme, ale ta situace je pro mě i pro Sofii stejně nepříjemná, jak to bylo od začátku," řekla Super.cz Ivana.

"Už to trvá sedmý rok, dítě si zvykne, já si ale asi nikdy nezvyknu, že vedle sebe nemám čtrnáct dní dceru. Jsou to dva úplně odlišné světy, všichni šťastní rozhodně nejsme," vysvětluje herečka.

Každého asi napadne otázka, proč po sedmi letech nezakopou válečnou sekeru a s bývalým partnerem si minulost nevyříkají. "S některými lidmi se domluvit nedá. Rady všech typu 'jste dospělí lidé' a 'domluvte se' jsou nereálné.

Jsou určité vztahy, energie, kde jsou mantinely, a když někdo neustále nedodržuje nějaké věci, není na jakém principu stavět. Když se člověk dohodne, tak musí z něčeho ustoupit, něco nabídnout. Tady je to sedm let neměnné. Bude to takhle, nebo takhle. Tečka. Nic jiného mi nabídnuto nebylo," dodala Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám