Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Miluška Bittnerová, která se pyšní čistě přírodními bujnými pětkami, se rozhodla „přibrzdit“ věk a vyrazila za zkrášlovacími procedurami. Ještě předtím, než se nechala na estetickém pracovišti omlazovat, předvedla bez ostychu, jak to vypadá, když se ráno vzbudí.

Bez špetky make-upu to vskutku nebyl ten nejlepší pohled, a tak nevýrazná herečka vypadala nenalíčená, jako by dva týdny ležela v posteli s chřipkou.

„Bohužel, léta přibývají a čas nezastavíš, a tak, jako většina žen, chci pro sebe něco udělat. V prosinci mi bude sedmatřicet, takže mám nejvyšší čas. Nedávno jsem viděla proměnu jedné paní, která pouze pomocí ambulantních zákroků omládla o řadu let. A když se to podařilo u ní, proč bych to také nezkusila,“ uvedla Bittnerová, ještě než se svěřila do rukou odborníků, s tím, že samozřejmě nechce nic přehánět, protože by nerada omládla tak, že by ji museli odvézt domů v kočárku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám