Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože na letošní léto vzpomínáme přes podzimní plískanice už jen velmi matně, playmate Bára Mottlová (37) se stále nehodlá smířit se změnou ročního období a dál exhibuje v bikinách.

S příchodem podzimu stouplo riziko chřipek, a tak se herečka rozhodla vyzkoušet speciální terapii, která dokáže vedle dalších ozdravných účinků posílit imunitu. „Při svém vypětí a pracovním zaneprázdnění si teď před divadelní premiérou nemůžu dovolit zalehnout s horečkami,“ postěžovala si herečka.

Nejlepší kombinací příjemného s užitečným je pro herečku také solná jeskyně. Blahodárné účinky se spojí s relaxací. „Je pravda, že během dne se kolikrát nezastavím a neodpočinu si ani u oběda. Vím, že to není dobře. Ale nerada ztrácím čas. V solné jeskyni ale relaxovat musím a při tom dělám i něco pro své zdraví. Nemám pocit, že bych marnila čas a při tom se krásně zklidním,“ libuje si Barbora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám