Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další fantastickou zápletku si pro diváky připravili tvůrci seriálu Teorie velkého třesku. Nejnovější epizoda nabídne pohled na odhalenou Kaley Cuoco (28), která se v jedné ze scén objeví jen v červených bikinkách a pareu spadlém proklatě nízko pod pasem...

Sexbomba Kaley tak zase potěší nejedno pánské oko. Tentokrát to ale není kvůli vábení nezdolného Jima Parsonse v roli vědátora Sheldona. Vnadná blondýnka v jednom z loňských dílů vystartovala po Sheldonovi v prádelně, ten ale jejím svodům zdatně odolával. Tentokrát se tak Kaley místo v růžové podprsence ukáže v trojúhelníkových plavečkách.

Cuoco s odhalováním před kamerou nemá problém, jenže málokdo ještě nedávno tušil, že její hrudník není přírodní. Herečka si totiž ňadra nechala zvětšit už ve svých osmnácti, kdy ještě zdaleka nebyla tak slavná. Navíc má vytvořenou rozumnou velikost a přirozený tvar. Cuoco své volby rozhodně nelituje, naopak je přesvědčena, že to bylo jedno z jejích nejlepších rozhodnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám