Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli uběhlo přesně deset let od uvedení divadelní muzikálové verze dnes již legendární Noci na Karlštejně. Ten den tedy byli v plně vyprodaném hledišti Hudebního divadla Karlín přítomni také novináři. V roli Elišky Pomořanské, kterou ve filmové verzi ztvárnila Jana Brejchová, se už od roku 2004 objevuje Kateřina Brožová (56).

„V Noci na Karlštejně jsem tehdy jako herečka a zpěvačka začínala a nečekala jsem, že se bude hrát tolik let. Teď slavíme výročí a možná ne poslední,“ uvedla Kateřina Brožová. „Je to velice povedené a atraktivní představení, na které se vždycky těším. Je nejen o partě lidí, kteří na něm spolupracují a mám je ráda, ale hlavně o skvělé muzice a příběhu," říká herečka, která neodolala a ochutnala po děkovačce, už v zákulisí, i narozeninový dort v podobě jejího „dočasného“ skromného příbytku. A jak se na manželku Karla IV. slušelo, jeden kousek ušetřila i pro hereckého partnera Petr Štěpánka.

„Dokáži si představit, že za dalších deset let se tu zase sejdeme. Je to skvělé představení a jak bylo vidět, divákům, a přiznávám i nám na jevišti, se líbilo, takže do budoucna není co řešit. Bude se hrát určitě několik let dál,“ řekl po děkovačce Štěpánek alias Karel IV..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám