Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kornová je zpět ve formě. Ještě před rokem vypadala jako obryně Stáňa z pohádky od Cimrmanů, ale nyní je z ní zase neuvěřitelná kočka. Začala na sobě pracovat a je zpět na své váze, kterou měla i v dobách modelingu.

"Byla jsem tlustá, zhubla jsem a cítím se líp. Práci to dalo. Pořád u mě hubnoucí režim trvá. Je to skoro rok, co jsem začala jinak jíst, cvičit jógu, mít jiný režim, víc spánku, víc odpočinku, vody, ovoce a syrové zeleniny. A výsledek se dostavil," řekla Super.cz Kornová.

"Když člověk dělá něco pro sebe, líp se cítí, daří se mu a dá se říct, že má lepší období. Ale ono je to vždycky nahoru dolů, nedělám si iluze," upřesnila Kornová na párty nového kosmetického salónu. Sama kdysi jeden vlastnila.

"Zvykla jsem si na kosmetiku, když jsem spoluvlastnila salón. Teď, když mi čas dovolí, chodím na kosmetiku a masáže. Doma dbám na odličování a mít kvalitní krém a dostatek spánku," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám