Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem si Marta Jandová (50), nyní Verner, vzala porodníka Miroslava Vernera. Svatbu se páru podařilo utajit, se svatební cestou ale takové tajnosti nedělají.

Sympatická rockerka nám prozradila, že se nebude jednat o líbánky v tradičním slova smyslu, ale spíš půjde o rodinnou dovolenou, kterou stráví v několika evropských zemích. „Chystá se dovolená, které se říká svatební cesta. Maruška pojede s námi," říká matka jedenáctiměsíčního miminka.

Podle všeho nepůjde o lenošení na lehátku u bazénu s koktejlem s paraplíčkem, ale novomanželé plánují aktivní dovolenou. „Jedeme jenom po Evropě. My jsme oba hodně aktivní, na pláži bychom se unudili a chceme něco z naší krásné Evropy vidět," vysvětluje Marta a jedním dechem dodává: „Přemýšlím, jestli si máme vzít krosničku, nebo jestli nám bude stačit kočárek. My ale plánujeme hlavně výlety po velkých městech."

Marta je toho názoru, že děti by se měly vést k aktivnímu způsobu života od útlého věku. „Když nebude od malička jen u bazénu, nebude jenom spát doma a bude s námi hodně cestovat, tak si na to zvykne a jednoho dne bude ráda, že neviděla jen pláže v různých zemích. Mě taky rodiče brali všude hodně s sebou a já jsem to ocenila," říká Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám