Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Rodný list zpěvačky Petry Janů (71) jsme sice na vlastní oči ještě neviděli, stav tělesné schránky trojnásobné Zlaté slavice ovšem blížícím se dvaašedesátým narozeninám rozhodně neodpovídá. Čerstvé fotky, na nichž interpretka nesmrtelného hitu Už nejsem volná opéká v bikinách svou bezvadnou postavičku, mluví za vše.

Petra pečlivě dodržuje tradice, takže i letos se svými kámoškami Katkou a Štěpánkou vyrazila na pravidelnou dámskou jízdu na ostrov Lefkada. „Už na jedno místo jezdíme tolik let, že mi to připadá, jako kdybychom tam jezdily na chalupu,“ směje se zpěvačka, které i letos utekla dvoutýdenní odpočívárna prý nějak rychle.

„Mám úžasně vyčištěnou hlavu. Zrovna odjíždím na chalupu, odkud budu jezdit na vystoupení. V srpnu ještě poletím za kamarádkou Ivanou do Španělska, kde mám v plánu nákupy a taky relax u moře,“ vypočítává zpěvačka své plány na léto.

Na podzim Petru čekají nejen samostatné koncerty, ale také velkolepé turné s Věrou Špinarovou, které vyvrcholí dvěma koncerty v Lucerně 10. a 11. listopadu, které už jsou téměř vyprodané. „Mám radost, že se po vstupenkách zaprášilo. Pro fanoušky jsme připravily několik společných bonbónků,“ slibuje vždy skvěle naladěná dáma české pop music.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám