Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná grandslamová vítězka Petra Kvitová je v Praze a začal jí pořádný maraton. Hned po příletu tisková konference, poté přesun na autogramiádu na pražské Příkopy. Všichni chtěli vidět její salátovou wimbledonskou mísu, a tak ji poctivě vozila všude s sebou.

Dnes Petra odjíždí za rodinou a čeká ji odpočinek. "Moc jsem toho poslední dva dny nenaspala, tak to musím dohnat," prozradila Kvitová, kterou z relaxu vytáhne jen svatba jejího trenéra Petra Kotyzy.

Kvitové to neuvěřitelně slušelo. Měla dokonalý make-up, navlněné vlasy. Vůbec nebylo znát, že má za sebou dvě noci skoro beze spánku. Během dne se stihla i dvakrát převléknout. Na tiskovce měla šedivý top, poté hned vklouzla do tyrkysového tílka a šachovnicové podprsenky a v tomto outfitu se více jak hodinu podepisovala svým fanouškům.

Po rozchodu s Radkem Štěpánkem se mluví o tom, že se vrátila ke své bývalé lásce, tenistovi Adamovi Pavláskovi. Ona sama se k tomu ale nevyjádřila. Každopádně Petře to sluší jako nikdy předtím a pochybujeme, že tahle dlouhonohá tenisová královna bude dlouho sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám