Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se považujete za experty na televizní hvězdy, máme pro vás hádanku. Maskování slunečními brýlemi nám k tomu tentokrát ideálně poslouží. Herečka, jež nevychytala velikost horního dílu bikin na dovolené na Havaji, kde aktuálně pobývá se svou nejlepší kamarádkou Shay Mitchell, se narodila v Kalifornii a je jí čtyřiadvacet. Od deseti let natáčela reklamy a po dobu tří let ztvárňovala postavu Abigail v nekonečném seriálu Tak jde čas. Lépe do povědomí se ale dostala až díky seriálům Prolhané krásky, Jak jsem poznal vaši matku nebo dramatem Spring Breakers.

Jestli stále netušíte, prozradíme, že se jedná o Ashley Benson. Se Shay Mitchell se sblížila díky již zmiňovanému seriálu Prolhané krásky, kde obě hrají. Herečky si prý padly do oka hned od začátku, a tak jsou společné dovolené jasnou volbou. „Byla to láska na první pohled! Je jako moje sestra,“ řekla kdysi o své parťačce Benson, která příště jistě sáhne pro o číslo větší plavky. Jak je vidět, jejich kamarádstvím neotřásly ani drsné poměry u filmu, tak ať jim to vydrží déle než většina hollywoodských vztahů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám